TOP
Image Alt

O nama

 
Početak poslovanja menadžerskog tima Fantast Travel & Service datira još od devedesetih godina XX veka, kada smo bili još u studentskim organizacijama. U tim teškim godinama za turistička putovanja, počeli smo prepuni entuzijazma sa organizacijom čuvenih studentskih „ijada“ a kasnije iz ljubavi prema putovanjima organizujemo izlete i kratke ekskurzije po Srbiji za svoje kolege. U narednim godinama kreirali smo originalna i svima dostupna putovanja/ekskurzije za Grčku, Italiju, Španiju, letovanja u Bugarskoj, Turskoj i Crnoj Gori. Od 2000. godine uz organizaciju studentskih ekskurzija, organizujemo i letovanja za individualne putnike, a ubrzo počinjemo sa organizacijom učeničkih ekskurzija i maturskih večeri.
Poslujući u par agencija, prikupljamo iskustvo i od početnih prepreka i neiskustva u narednom periodu pristupamo poslovanju veoma odgovorno i profesionalno, do tog nivoa da smo danas jedni od lidera za dečiji i omladinski turizam Srbije.
Naša partnerska agencija Fantast Tourist posluje od 2005. godine i sinonim je za odlično organizovana turistička putovanja autobusima i avionima donedavno za sve regije Evrope, a od pre nekoliko godina i za daleke destinacije.
Fantast Travel & Service kao turistička agencija formalno postoji od 2019. godine, ali tek 2022. godine se poslovanje obnavlja u punom obimu, a organizovana putovanja zadovoljavaju naše brojne putnike.
Od samih početaka okupili smo veliki broj kvalitetnih ljudi, turističkih vodiča, eminentnih prevoznika, koji su prepoznali u nama iskrene i profesionalne poslovne partnere, stoga uz bezrezervno poverenje hitamo ka novim destinacijama i uspešnim putovanjima.
 
 LICENCA
 Agencija za privredne registre i Registar turizma donela je rešenje o izdavanju licence broj OTP 107/2022 – kategorija licence A za organizaciju turističkih putovanja Privrednom društvu za turizam Fantast Travel&Service.
 
GARANCIJA PUTOVANJA
Davalac garancije TRIGLAV OSIGURANJE ADO travel@triglav.rs, telefon: 0113305100, broj polise (garancije) 470000057643, datum izdavanja polise (garancije) 01.10.2023. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 100.000 evra i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.
 
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000,00 eura na računu Raiffeisen banke.
 
ZAJEDNO DO USPOMENA!
You don't have permission to register